Verzenden

Bij Knetter Kids verzenden wij onze bestellingen van maandag t/m zaterdag. Als u uw bestelling plaatst en wij de betaling hebben ontvangen, maken wij de bestelling klaar voor bestelling. Is de bestelling voor 14 uur geplaatst, verzenden wij nog dezelfde dag. Heeft u de bestelling na 14 uur geplaatst, zullen wij de verzending de eerstvolgende dag verzenden. Wanneer u uw bestelling na vrijdagmiddag 14:00, op zaterdag of zondag plaatst, versturen wij deze op de eerstvolgende maandag. Heeft u uw bestelling na 14 uur geplaatst, maar heeft u de bestelling snel nodig. Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken wij wat wij voor uw kunnen betekenen.

Verzendkosten
De bestellingen van Knetter Kids wordt via MyParcel van PostNL verzonden. Voor pakketten binnen Nederland bedragen de verzendkosten € 4,95. Via track & trace kunt u dan de status van uw bestelling volgen via de website van PostNL. Voor brievenpakketpost en brievenbuspost bedragen de verzendkosten € 2.95. Brievenpost heeft geen track & trace en is daardoor is niet traceerbaar.

Samenvattend:

  1. Brievenbuspost via PostNL – levertijd 1 tot 3 werkdagen (zonder track & trace) – € 2,95
  2. Brievenpakketpost via PostNL – levertijd 1 tot 3 werkdagen (met track & trace) – € 2,95
  3. Pakketpost via PostNL – levertijd 1 werkdag (met track & trace) – € 4,95

Bovenstaande levertijden zijn indicatief en vallen buiten onze invloed en verantwoordelijkheid.

Geen verzendkosten
Bij een bestelling van boven de € 50,00 berekenen wij geen verzendkosten in Nederland.

Afhalen in Barneveld
Het is ook mogelijk om je bestelling bij Knetter Kids af te halen.  Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

Afhaaladres:
Knetter Kids
Valkseweg 104 B1
3771 SH Barneveld