Betalen

Prijzen
De op de website vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief btw en exclusief verzendkosten. Knetter Kids zal het artikel leveren nadat de betaling is ontvangen. De levertijd vangt aan op het moment dat de betaling is ontvangen.

Overboeken
Nadat uw de orderbevestiging heeft ontvangen, dient u het factuurbedrag over te maken op rekeningnummer: NL 53 ABNA 0587 8866 33, ten name van Knetter Kids en onder vermelding van het ordernummer.

Aangezien bij sommige banken het een aantal werkdagen duurt voordat de betaling is verwerkt, houden wij de producten drie werkdagen voor u vast. Mochten wij na drie werkdagen de betaling nog niet hebben ontvangen, zullen wij de order verwijderen. Daar zullen wij je dan per e-mail van op de hoogte stellen.

iDeal, Mastercard, Visa (via Mollie.nl)
Wanneer u uw bestelling heeft afgerond en bevestigd, wordt het betalingsproces in een beveiligde omgeving van Mollie.nl gestart. Hier kunt u uw eigen bank selecteren. Daarna wordt u doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank waar de betaalopdracht klaarstaat. Vul uw inloggegevens in en autoriseer de betaling. Het bedrag wordt dan direct van uw rekening afgeschreven en Knetter Kids krijgt een bevestiging dat de betaling is ontvangen. Daarna gaan wij uw bestelling verzenden.

PayPal
Wanneer u uw bestelling heeft afgerond en bevestigd, wordt het betalingsproces opgestart. Als u een PayPal-account heeft, dan kunt u inloggen op uw PayPal-rekening. Indien u geen PayPal-account heeft, kunt u alle betaalinformatie invullen op de door Paypal beveilingde pagina. Daarna controleert u alle gegevens en autoriseert uw de betaling.

Betalen bij afhalen
Bij het afhalen van uw bestelling kunt u gepast contact betalen. Dit afhalen kan alleen op afspraak. Wij zijn namelijk geen fysieke winkel en hebben geen showroom.