Ruilen of retourneren

Het kan natuurlijk gebeuren dat het bestelde product niet aan uw verwachting voldoet. Dan kunt u uw bestelling uiteraard retourneren. Indien u per ongeluk het verkeerde product, de verkeerde maat of de verkeerde kleur heeft bestelt, kunt het ook het product ook ruilen.

Ruilen of retourneren kan dus altijd, mits het product nog in de originele verpakking zit. De kosten van ruilen of retourneren zijn wel voor eigen rekening. Uw nieuwe bestelling sturen wij kosteloos naar u op.

Volgens de wet ‘Verkoop op afstand’ heeft u het recht om, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen producten te retourneren aan Knetter Kids. Waarbij de volgende voorwaarden van toepassing zijn:

  1. Binnen 14 dagen na levering dienen de ongebruikte, ongedragen en onbeschadigde artikelen in originele verpakking, goed verpakt en voldoende gefrankeerd geretourneerd te worden. Knetter Kids is niet aansprakelijk voor verdwenen retourzendingen.
  2. Bij de retourzending dient de factuur of de pakbon bijgevoegd te worden met daarop vernoemd welke producten retour komen en de gegevens van het banknummer waarop het aankoopbedrag teruggestort kan worden.
  3. Wanneer u een product wilt ruilen, kunt u het beste contact met de klantenservice opnemen.
  4. Indien retourzendingen onvoldoende gefrankeerd zijn, zal Knetter Kids de teruggezonden producten niet crediteren.
  5. Knetter Kids behoudt zich het recht voor om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel (de artikelen) reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd.
  6. Ook behoudt Knetter Kids zich het recht voor om retourzendingen te weigeren wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering zijn geretourneerd.
  7. Knetter Kids zal het aankoopbedrag na ontvangst van de retourzending zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen vijf werkdagen, terugstorten.

Retouradres:
Knetter Kids
T.a.v. Klantenservice
Valkseweg 104 B1
3771 SH Barneveld